Vincent Huisman


Vanaf mijn studie Commerciële Econonmie heb ik mij bezig gehouden met Online Marketing. 


Een tijd waarin Google advertenties ging om centen, nr.1 ranken op Google nog easy was en Hyves nog bestond.


Ahhh nostalgie...

Fitness marketing specialist


Ik heb in die jaren al veel ontwikkelingen meegemaakt die mijn kennis en ervaring van online marketing verdiept en verbreedt hebben. 


Ik zit al langere tijd dicht op fitness ondernemers en heb geholpen meerdere ondernemingen succesvol te zijn op het internet.


Ik ben zelf gecertificeerd Personal Trainer, ook al houdt ik mij al jaren bezig met de Marketingkant van de fitnessbranche.


Daarnaast heb ik ook genoeg fouten gemaakt en gezien in de branche. Een berg waardevolle ervaring.

Data & People


Ik werk data gedreven en evidence based. Dat houdt in dat ik niet bijzonder veel waarde hecht aan meningen, maar mijn acties bij voorkeur onderbouw met bewijs. 


Vertrouwen is goed, maar een goed fundament voor vertrouwen is data.


Ik werk met een combinatie kwantitatieve en kwalitatieve data en het testen van hypotheses. Hier gebruik ik diverse software en onderzoekmethoden voor.

Conversie-optimalisatie


SEO (zoekmachine-optimalisatie) wordt elk jaar moeilijker en de cost per klik advertenties worden steeds duurder (Adwords, Facebook, etc). Het wordt moeilijker en moeilijker om te groeien. Soms loont het zelfs niet om campagnes te draaien omdat de kosten zo hoog zijn, dat je geen winst meer maakt.


De schakel waar je nu niet zonder kunt is conversie optimalisatie. Het is namelijk essentieel voor de groei van je bedrijf. Als jij klanten goedkoper kunt bemachtigen (via elk kanaal) dan je concurrent, kun je sneller groeien.


Dat is waar ik je bij help én dat betekent in essentie je klanten beter van dienst zijn.


Een sterker bedrijf met trouwe klanten geven jou een duurzaam concurrentie voordeel.

Persoonlijk & Maatwerk


Voordat ik aan de slag kan wil ik eerst weten wat jij precies doet (of je bedrijf). Wat je doelen zijn de komende tijd. Wie je klanten zijn en wat voor plannen je al hebt.

Pas dan kan ik aan de slag. Ik werk kleinschalig en persoonlijk. Dit zorgt dat ik meer aandacht heb voor jou. Je krijgt dan ook gewoon mijn directe nummer zodat je mij altijd kunt bereiken.

Naast data vind ik het belangrijk om achter de computer weg te gaan en contact te zoeken met jou als ondernemer en eens goede gesprekken te hebben over je klanten, je business, je branche inclusief ontwikkelingen.

Ik help je graag met ondernemen en ik kan je daarbij ook goed helpen als ervaren Online Marketeer. 

Het is al meerdere keren voorgekomen dat ik in samenwerking met mijn klanten tot flinke veranderingen ben gekomen qua marketing. Dat heeft dan ook keer op keer geleid tot meer omzet, meer duurzaam concurrentievoordeel en meer mogelijkheden voor jou als ondernemer.

Contact

Vul nu het formulier in, dan mail ik je binnen 24 uur terug.

VinceOnlineMarketing

Vince Online Marketing
Van de Veldelaan 286
1816 PK Alkmaar
Kvk: 68190956 0000
Tel: 06-50230008
info@vinceonlinemarketing.com

Over Vincent

Vince Online Marketing helpt ondernemers met Online Marketing.


Meer over mij...