Over mij

Over Vince Online Marketing

Ik heb tientallen ondernemers en bedrijven geholpen met winstgevende Websites en Online Marketing. Ik kan jouw helpen om hetzelfde te bereiken.

Online Marketeer

Vanaf mijn studie heb ik mij bezig gehouden met Online Marketing. Een tijd waarin Google advertenties ging om centen, nr.1 ranken op Google nog easy was en Hyves nog bestond. 

Ik heb in die jaren al veel ontwikkelingen meegemaakt die mijn kennis en ervaring van online marketing verdiept en verbreedt hebben. 

Ik zit al langere tijd dicht op ondernemers en heb geholpen meerdere ondernemingen succesvol te zijn op het internet.

Ik werk data gedreven en evidence based. Dat houdt in dat ik niet veel waarde hecht aan meningen, maar mijn acties bij voorkeur onderbouw met bewijs en data.

SEO (zoekmachine-optimalisatie) wordt elk jaar moeilijker (succes als je concurreert met iemand terwijl je net begint) en de kosten per klik worden steeds duurder (adwords, facebook, etc). Het wordt moeilijker en moeilijker om te groeien. Soms loont het zelfs niet om campagnes te draaien omdat de kosten zo hoog zijn, dat je geen winst meer maakt.

De schakel waar je nu niet zonder kunt, is conversie optimalisatie. Het is essentieel voor groei (we zouden het eigenlijk groei optimalisatie moeten noemen). Het is namelijk essentieel voor de groei van je bedrijf. Als jij klanten goedkoper kunt bemachtigen (via elk kanaal) dan je concurrent, kun je sneller groeien.

Dat is waar ik je bij help.

 

Webdesigner

Het optimaliseren en creëren van Online Marketingstrategieën vormt de basis voor de creatie van prachtige en functionele websites. 

Een website die gericht is de behoefte van je klant, zij willen een “probleem” oplossen, zij moeten makkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.

Een mooie website met toeters en bellen garandeert geen omzet en heeft keer op keer juist in testen bewezen dat het de bezoeker alleen maar afleidt van zijn doel. 

Dat klinkt misschien hard, maar ook de grote ondernemingen zijn hierdoor vaak op hun plaat gegaan. Zodra ze hun websites onder hun klanten gingen testen, was de feedback soms even slikken, maar uiteindelijk veel waardevoller. 

Data gedreven en evidence based beslissingen leveren geld op. 

De aandacht op internet is kort, heel kort. Als je bezoeker niet binnen een paar seconden kan vinden wat ze zoeken drukken ze op de meest gebruikte knop op het internet…

Je raad het misschien al, de terug knop. Terug naar Google om verder te zoeken.

Evidence Based

Ik volg een aantal regels voor goede optimalisatie:

  1. Je mening maakt niet uit. Als ik één ding geleerd hebt is dat meningen geen geld verdienen online. 
  2. Je weet niet wat zal werken. Soms kom je iemand tegen, meestal met een groot ego, die wel claimt te weten wat er werkt in elke situatie. Dat mag je negeren. Niemand weet wat werkt, als we dat wisten, dan waren we allemaal miljonair. De kristallen bal bestaat niet. Dat is waarom we altijd testen draaien.
  3. Er zijn geen magische templates die je kan gebruiken voor hogere conversies. Er is geen universeel beste lay-out, geen “beste home page”. Marketeers die je dit beloven en het niet over testen hebben, kun je beter vermijden.
  4. “Best-Practices” falen vaker dan je denkt. Voor elke “best-practice” kan ik je tien testen laten zien waar het faalde. Het werkt niet altijd, op elke plek. Ze werken wel, maar voor de helft. Je weet niet welke helft van de website dat is. 

Persoonlijk & Maatwerk

Voordat ik aan de slag kan wil ik eerst weten wat jij precies doet (of je bedrijf). Wat je doelen zijn de komende tijd. Wie je klanten zijn en wat voor plannen je al hebt.

Pas dan kan ik aan de slag. Ik werk kleinschalig en persoonlijk. Dit zorgt dat ik meer aandacht heb voor jou. Je krijgt dan ook gewoon mijn directe nummer zodat je mij altijd kunt bereiken.

Naast data vind ik het belangrijk om achter de computer weg te gaan en contact te zoeken met jou als ondernemer en eens goede gesprekken te hebben over je klanten, je business, je branche inclusief ontwikkelingen.

Ik help je graag met ondernemen en ik kan je daarbij ook goed helpen als ervaren Online Marketeer. 

Het is al meerdere keren voorgekomen dat ik in samenwerking met mijn klanten tot flinke veranderingen ben gekomen qua marketing. Dat heeft dan ook keer op keer geleid tot meer omzet, meer concurrentievoordeel en meer mogelijkheden voor jou als ondernemer.