Over Vince Online Marketing

Ik heb tientallen ondernemers en bedrijven geholpen met winstgevende Websites en Online Marketing. Ik kan jouw helpen om hetzelfde te bereiken.

Online Marketeer & Webdesigner

 • HTML5, CSS3
 • WordPress
 • Elementor Pro & Thrive Themes
 • SEO & SEA & Facebook marketing
 • Geavanceerde Re-targeting
 • Marketingfunnels
 • (Online) Marketingstrategie
 • Webdesign & website UX
 • Customer Journey mapping
 • Analytics & Google Tag Manager
 • Klant en -marktonderzoek
 • Conversie-optimalisatie
 • onbeperkt lidmaatschap van de Nr.1 plek voor alles over conversie-optimalisatie; het  CXL Institute

Vincent Huisman

Een sterk Online marketing fundament met een oog voor esthetische en doeltreffende websites. Specialist in marketingfunnels, conversie optimalisatie en geavanceerde re-targeting.

Je bent in goed gezelschap

Hier zijn een paar van de bedrijven die ik geholpen heb..

Online Marketeer

Ik draai al even mee

Vanaf mijn studie Commerciële Econonmie heb ik mij bezig gehouden met Online Marketing. Een tijd waarin Google advertenties ging om centen, nr.1 ranken op Google nog easy was en Hyves nog bestond. ahh nostalgie.

Ontwikkeling van Online Marketing

Ik heb in die jaren al veel ontwikkelingen meegemaakt die mijn kennis en ervaring van online marketing verdiept en verbreedt hebben. Ik zit al langere tijd dicht op ondernemers en heb geholpen meerdere ondernemingen succesvol te zijn op het internet. Daarnaast ook genoeg fouten gemaakt en gezien. Een berg waardevolle ervaring.

Data & People

Ik werk data gedreven en evidence based. Dat houdt in dat ik niet veel waarde hecht aan meningen, maar mijn acties bij voorkeur onderbouw met bewijs. Vertrouwen is goed, maar een goed fundament voor vertrouwen is data. Analytics staat altijd aan op mijn desktop en anders check ik het wel op mijn smarthone. Ik werk met Een combinatie kwantitatieve en kwalitatieve data en het testen van hypotheses.

Conversie-optimalisatie

SEO (zoekmachine-optimalisatie) wordt elk jaar moeilijker (succes als je concurreert met iemand terwijl je net begint) en de kosten per klik worden steeds duurder (adwords, facebook, etc). Het wordt moeilijker en moeilijker om te groeien. Soms loont het zelfs niet om campagnes te draaien omdat de kosten zo hoog zijn, dat je geen winst meer maakt.

De schakel waar je nu niet zonder kunt, is conversie optimalisatie. Het is namelijk essentieel voor de groei van je bedrijf. Als jij klanten goedkoper kunt bemachtigen (via elk kanaal) dan je concurrent, kun je sneller groeien.

Dat is waar ik je bij help.

Webdesigner

Marketing based websites

Het optimaliseren en creëren van Online Marketingstrategieën vormt de basis voor de creatie van prachtige en vooral functionele websites. 

Vanuit een marketingbasis

Een website die gericht is de behoefte van je klant, zij willen een “probleem” oplossen, zij moeten makkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Een mooie website met toeters en bellen garandeert geen omzet en heeft keer op keer juist in testen bewezen dat het de bezoeker alleen maar afleidt van zijn doel. 

Marketing moet niet “irritant” of irrelevant zijn. Vertrouwen is nodig om sales te maken, dat bereik je niet door je bezoeker meteen te bombarderen met sales boodschappen als ze nog niet klaar zijn voor de koop. Misschien zijn ze nog bezig met oriënteren, misschien zijn ze de doelgroep helemaal niet. Met customer Journey analyses

Testen zijn altijd nodig

Je weet van te voren niet wat een website of pagina succesvol maakt, iedereen die je dat wel wijsmaakt die lult uit zijn nek.

Je kunt niet zomaar een template overnemen en hopen dat die optimaal werkt. De variabelen zijn te complex en verschillen per product, branche, dienst etc. Er zijn geen dingen die altijd werken. “Best practices” falen regelmatig zodra je het daadwerkelijk test.

Grote giganten zijn vaak zwaar onderuit gehaald in usabillity testen, omdat de designer best practices gebruikte.

Waardevol en durzaam voordeel

Data gedreven werken levert geld op. De aandacht op internet is kort, heel kort. Als je bezoeker niet binnen een paar seconden kan vinden wat ze zoeken drukken ze op de meest gebruikte knop op het internet…

Je raad het misschien al, de terug knop. Terug naar Google om verder te zoeken.

Evidence Based

Ik volg een aantal regels voor goede optimalisatie:

 1. Je mening maakt niet uit. Als ik één ding geleerd hebt is dat meningen geen geld verdienen online. 
 2. Je weet niet wat zal werken. Soms kom je iemand tegen, meestal met een groot ego, die wel claimt te weten wat er werkt in elke situatie (“het magische template”). Dat mag je negeren. Niemand weet wat werkt, als we dat wisten, dan waren we allemaal miljonair. De kristallen bal bestaat niet. Dat is waarom we altijd testen draaien.
 3. Er zijn geen magische templates die je kan gebruiken voor hogere conversies. Er is geen universeel beste lay-out, geen “beste home page”. Marketeers die je dit beloven en het niet over testen hebben, kun je beter vermijden.
 4. “Best-Practices” falen vaker dan je denkt. Voor elke “best-practice” kan ik je 10 testen laten zien waar het faalde. Het werkt niet altijd, op elke plek. Ze werken wel, maar voor de helft. Je weet niet welke helft van de website dat is. 

Persoonlijk & Maatwerk

Voordat ik aan de slag kan wil ik eerst weten wat jij precies doet (of je bedrijf). Wat je doelen zijn de komende tijd. Wie je klanten zijn en wat voor plannen je al hebt.

Pas dan kan ik aan de slag. Ik werk kleinschalig en persoonlijk. Dit zorgt dat ik meer aandacht heb voor jou. Je krijgt dan ook gewoon mijn directe nummer zodat je mij altijd kunt bereiken.

Naast data vind ik het belangrijk om achter de computer weg te gaan en contact te zoeken met jou als ondernemer en eens goede gesprekken te hebben over je klanten, je business, je branche inclusief ontwikkelingen.

Ik help je graag met ondernemen en ik kan je daarbij ook goed helpen als ervaren Online Marketeer. 

Het is al meerdere keren voorgekomen dat ik in samenwerking met mijn klanten tot flinke veranderingen ben gekomen qua marketing. Dat heeft dan ook keer op keer geleid tot meer omzet, meer concurrentievoordeel en meer mogelijkheden voor jou als ondernemer.