Vincent Huisman

Ik help diverse ondernemers en bedrijven geholpen met winstgevende websites en Online Marketing. Ik kan jouw helpen om hetzelfde te bereiken.

Specialist in Fitnessmarketing, conversie optimalisatie en geavanceerde re-targeting.

Online Marketing Consultant

 • WordPress
 • SEO & SEA & Facebook marketing
 • Geavanceerde Re-targeting
 • Marketing Funnels
 • (Online) Marketingstrategie
 • Webdesign & website UX
 • Customer Journey mapping
 • Analytics, Google Tag Manager & Optimize
 • Klant en -marktonderzoek
 • Conversie-optimalisatie
 • Diverse certificaten van het CXL institute

Ik ben Online Marketeer

Ik draai al even mee

Vanaf mijn studie Commerciële Econonmie heb ik mij bezig gehouden met Online Marketing. Een tijd waarin Google advertenties ging om centen, nr.1 ranken op Google nog easy was en Hyves nog bestond. ahh nostalgie.

Fitness marketing specialist

Ik heb in die jaren al veel ontwikkelingen meegemaakt die mijn kennis en ervaring van online marketing verdiept en verbreedt hebben. Ik zit al langere tijd dicht op fitness ondernemers en heb geholpen meerdere ondernemingen succesvol te zijn op het internet.

Daarnaast heb ik ook genoeg fouten gemaakt en gezien in sportscholen, PT studio’s en moderne online concepten. Een berg waardevolle ervaring.

Data & People

Ik werk data gedreven en evidence based. Dat houdt in dat ik niet veel waarde hecht aan meningen, maar mijn acties bij voorkeur onderbouw met bewijs. Vertrouwen is goed, maar een goed fundament voor vertrouwen is data.

Analytics staat altijd aan op mijn desktop en anders check ik het wel op mijn smarthone. Ik werk met Een combinatie kwantitatieve en kwalitatieve data en het testen van hypotheses.

Conversie-optimalisatie

SEO (zoekmachine-optimalisatie) wordt elk jaar moeilijker (succes als je concurreert met iemand terwijl je net begint) en de kosten per klik worden steeds duurder (adwords, facebook, etc). Het wordt moeilijker en moeilijker om te groeien. Soms loont het zelfs niet om campagnes te draaien omdat de kosten zo hoog zijn, dat je geen winst meer maakt.

De schakel waar je nu niet zonder kunt, is conversie optimalisatie. Het is namelijk essentieel voor de groei van je bedrijf. Als jij klanten goedkoper kunt bemachtigen (via elk kanaal) dan je concurrent, kun je sneller groeien.

Dat is waar ik je bij help én dat betekend in essentie je klanten beter helpen.

Ik werk Evidence Based

Ik volg een aantal regels voor goede optimalisatie:

 1. Je mening maakt niet uit. Als ik één ding geleerd hebt is dat meningen vaak geen geld verdienen online. 
 2. Je weet niet wat zal werken. Soms kom je iemand tegen, meestal met een groot ego, die wel claimt te weten wat er werkt in elke situatie (“het magische template”). Dat mag je negeren. Niemand weet wat werkt, als we dat wisten, dan waren we allemaal miljonair. De kristallen bal bestaat niet. Dat is waarom we altijd testen draaien.
 3. Er zijn geen magische templates die je kan gebruiken voor hogere conversies. Er is geen universeel beste lay-out, geen “beste home page”. Marketeers die je dit beloven en het niet over testen hebben, kun je beter vermijden.
 4. “Best-Practices” falen vaker dan je denkt. Voor elke “best-practice” kan ik je 10 testen laten zien waar het faalde. Het werkt niet altijd, op elke plek. Ze werken wel, maar voor de helft. Je weet niet welke helft van de website dat is. 

Persoonlijk & Maatwerk

Voordat ik aan de slag kan wil ik eerst weten wat jij precies doet (of je bedrijf). Wat je doelen zijn de komende tijd. Wie je klanten zijn en wat voor plannen je al hebt.

Pas dan kan ik aan de slag. Ik werk kleinschalig en persoonlijk. Dit zorgt dat ik meer aandacht heb voor jou. Je krijgt dan ook gewoon mijn directe nummer zodat je mij altijd kunt bereiken.

Naast data vind ik het belangrijk om achter de computer weg te gaan en contact te zoeken met jou als ondernemer en eens goede gesprekken te hebben over je klanten, je business, je branche inclusief ontwikkelingen.

Ik help je graag met ondernemen en ik kan je daarbij ook goed helpen als ervaren Online Marketeer. 

Het is al meerdere keren voorgekomen dat ik in samenwerking met mijn klanten tot flinke veranderingen ben gekomen qua marketing. Dat heeft dan ook keer op keer geleid tot meer omzet, meer duurzaam concurrentievoordeel en meer mogelijkheden voor jou als ondernemer. 

Je bent in goed gezelschap

Hier zijn een paar van de bedrijven die ik geholpen heb..