SEO: Zoekmachine-optimalisatie

Wil je drastisch hoger scoren in Google op zoekwoorden die belangrijk zijn voor jouw business?


Nu starten met SEO

Vrijblijvende offerte?

Met SEO help ik jou hoger scoren in Google op bepaalde zoekwoorden. Je wordt beter vindbaar en ontvangt meer verkeer naar je website

SEO is een doorlopend proces. Ik noem het een proces omdat je niet alles in één keer kunt doen.

Het kost veel tijd en moeite om hoger te scoren in Google. Marketing, techniek, webdesign en het opbouwen van links spelen allemaal een rol.

Het vereist dus een Online Marketeer.

SEO Strategie

SEO vereist een strategische aanpak. Het wordt elk jaar lastiger om hoog in Google te ranken als je net begint. De concurrentie is vaak al jaren bezig en heeft misschien wel een hoop autoriteit opgebouwd. Dat haal je niet zo 1,2,3 in. Er zijn echter altijd kansen. Met name voor Lokale bedrijven. Informeer gratis naar de mogelijkheden voor jou. 

Landingspagina optimalisatie

Je website moet ingericht zijn zodat als de klant op een resultaat in Google op jouw site terecht komt, dat hij of zij ook daadwerkelijk een waardevol antwoord op de zoekopdracht vindt.

Technische optimalisatie

De code van je website moet in orde zijn. Google moet je website goed kunnen indexeren. Snelheid en veiligheid horen hier ook bij. Ik regel alle technische aspecten.

Contentadvies

Zonder waardevolle antwoorden op een zoekopdracht klikken mensen weer weg en gebeurd er niks. Relevantie en waarde zijn de sleutelwoord hier. Ik help je met content creëren voor jouw doelgroep zodat je meer bezoekers aantrekt.

Mobiele optimalisatie

Mensen gedragen zich wat anders op het internet als zij op hun smartphone zitten. Dit betekent dat je de ervaring en customer journey op mobiel apart moet optimaliseren. 

Lokale SEO

Lokale vindbaarheid werkt anders dan normale SEO. Google gebruikt hier zelfs een apart algoritme voor. Ik zorg dat je lokaal goed gevonden wordt door je klanten.

Backlinks

Linkbuilding is één van de belangrijkste factoren in de ranking. Vroeger won je altijd met de meeste links. Sinds 2012 is het algoritme dus meer gebaseerd op relevantie. De links die je nu krijgt moeten relevant zijn aan jouw bedrijf.

Opties voor zoekmachineoptimalisatie

Wat kost SEO?

Betalen voor de waarde die krijgt. Dat klinkt eerlijk toch?

Ik hanteer een prestatiegerichte manier van prijzen. De prijs is dus altijd afgestemd op jou. In de praktijk betekent dit een prijs per nieuwe klant of lead of een vast bedrag per maand.

Aangezien alles online goed meetbaar is, kunnen we hier altijd goede afspraken over maken. Ik streef hierbij altijd naar een win-win situatie.  Presteer ik niet goed, dan kost het je ook niet. 

Zo groeien wij samen.

 

Hoger in Google?

Start dan nu

About the author 

vincent.huisman1@gmail.com


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}