SEA: Adwords Campagnes

Google Adwords is één van de meest winstgevende en meest populaire manier van adverteren. Is het wat voor jou?


Nu starten

Weten wat er mogelijk is voor jou?

Google Adwords is één van de meest winstgevende en meest populaire manier van adverteren.

Het is daarnaast ook complex, tijdrovend en moet je er continue bovenop zitten.

Ik neem de tijd om de dynamiek van jouw business te leren. Dit geeft mij de mogelijkheid om unieke strategieën te ontwerpen die jouw Adwords doelen bereiken.

Ik heb meerdere bedrijven geholpen met winstgevende Adwords Campagnes, ik kan waarschijnlijk hetzelfde doen voor jou. Zo niet? Dan betaal je mij niet voor mijn diensten.

Betaal alleen voor resultaat

Word gevonden wanneer klanten op Google zoeken naar de producten of diensten die je aanbiedt. Je betaald alleen als ze daadwerkelijk klikken, dus het risico is laag.

Gelijk bovenaan in Google

Google Adwords brengt je meteen bovenaan de zoekresultaten in Google, iets wat organisch steeds lastiger wordt. Vooral als je net begint. Maar je advertenties kunnen ook op relevante website vertoont worden.

Stabiele bron van omzet

Een goed ingestelde en ge-optimaliseerde Adwords Campagne levert je meer omzet voor elke euro die je erin stopt. En alles is goed meetbaar. Loont het? Dan verhoog je het budget.

Complex en diepgaand

AdWords heeft een indrukwekkend targeting systeem die met goede marketing zorgen dat je advertentie aan de juiste mensen wordt weergegeven, op de juiste plek en op de juiste tijd. Zoekwoorden, locatie, demografie, kenmerken en meer.

Wat kun je verwachten?

Jij praat, ik luister en stel vragen.

Ik wil ten eerste zoveel mogelijk weten over je bedrijf, waaronder je doelgroep, winstmarge, welke waarde levert jouw bedrijf je klanten.Wat is  de “lifetime value” van je klanten? Wat levert een klant je nou eigenlijk gedurende tijd dat hij klant blijft?

Een slechte adwords campagne kan meer kosten dan het deze oplevert. Goed onderhouden en geoptimaliseerde AdWords campagnes zorgen ervoor dat je er meer uithaalt dan dat je erin stopt. Klinkt logisch, maar omdat verandering de enige constante factor is, is onderhoud en optimalisatie altijd nodig.

Goede relaties zijn gebouwd op vertrouwen. Een goede basis voor vertrouwen zijn meetbare resultaten. Ik stel eerst alle tracking goed op, zodat alles meetbaar is en jij goed inzicht hebt in wat er gebeurd

Wat voor opties heeft Adwords?

Adwords advertentie mogelijkheden

Diensten

Zoekwoorden
Campagnes

Jouw doelgroep zoekt op Google. Ik zoek uit welke zoekwoorden interessant zijn, wie je concurrenten zijn en vertoon je advertentie op het juiste moment, tegen de juiste prijs en op de juiste plek. Zodat jij stabiel nieuwe klanten binnenkrijgt tegen een voorspelbaar bedrag per klant.

Geavanceerde
Re-Marketing

96% van je bezoekers vullen geen formulier in, kopen niks en bellen je niet bij hun eerste bezoek. 49% heeft 2 tot 4 bezoeken nodig voordat ze converteren. Remarketing is niet alleen een leuk idee, het is absoluut noodzakelijk voor je winstgevendheid. Ze hebben al interesse getoond, dus dit zijn je beste prospects.

Display
Campagnes

Het Display Netwerk biedt mogelijkheden om je klanten aan te spreken met aantrekkelijke visuele advertentie. Je kunt mensen ook herinneren aan jouw dienst of product of relevante bezoekers aantrekken. Display past perfect binnen je totale adwords strategie.

Nu aan de slag met Adwords?

Start nu je winstgevende campange

About the author 

vincent.huisman1@gmail.com


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}