Adverteren op Facbeook

Facebook advertenties zijn verantwoordelijk voor +18% van alle wereldwijde advertentie-uitgaven. Niet gek, want via Facebook zijn jouw klanten enorm goed bereikbaar. Bereik jij jouw publiek al via Facebook?

Facebook advertenties bieden veel mogelijkheden om de juiste mensen te bereiken.

Haal je nu nog geen winst uit social media? Wacht niet langer, want je loopt wat mis.

Ik neem de tijd om de dynamiek van jouw business te leren. Dit geeft mij de mogelijkheid om unieke strategieën te ontwerpen die jouw Facebook doelen bereiken.

Ik heb meerdere bedrijven geholpen met winstgevende Facebook Campagnes, ik kan waarschijnlijk hetzelfde doen voor jou. Zo niet? Dan betaal je mij niet voor mijn diensten. Ik kan dit alleen blijven doen zolang er succes uit komt, dus die garantie heb je.

Meetbaar

Met glasheldere rapportage waar je zelf altijd bij kunt, is er geen twijfel over de prestatie van je campagnes. Samen met jou komen we tot een winstgevende en slimme campagne.

Laserscherpe focus

Facebook biedt veel targetingopties.  demografische segmenten, interesses, maar ook je eigen klantenbestand  behoort tot de opties. Facebook kan zelfs op basis van jouw klanten kenmerken vinden en soortgelijk publiek bereiken.

Unieke Salesfunnel

Met een goede funnel verdeel je je klanten in de diverse fases van aankoop, ook bekend als de customer journey. Die is uniek voor jou en draait niet alleen maar om de sale maken. Je loopt klanten mis als je geen focus legt op aandacht en vertrouwen.

Wat kun je verwachten?

Jij praat, ik luister en stel vragen.

Ik wil ten eerste zoveel mogelijk weten over je bedrijf, waaronder je doelgroep, winstmarge en de “lifetime value” van je klanten. Wat levert een klant je nou eigenlijk gedurende tijd dat hij klant blijft? Met dit soort gegevens kunnen we bepalen wat je kunt besteden aan het winnen van een klant of behalen van een sale.

Ik werk samen met jou

Ik ben recht voor zijn raap en eerlijk. Goede relaties zijn gebouwd op vertrouwen. Een goede basis voor vertrouwen zijn meetbare resultaten. Ik stel eerst alle tracking goed op, zodat alles meetbaar is. 

Is je landingspagina rijp voor verandering? Ik ben de eerste die het aangeeft. Je kunt ten alle tijden in je account zien wat er gebeurd.

Facebook advertenties

Opties voor adverteren op Facebook

Facebook Funnel

Jouw klanten gaan vaak een paar fases door voordat ze een aankoop doen. Focus op sales is belangrijk en vaak het “laaghangende fruit”. Maar je mist uiteindelijk veel nieuwe klanten als je geen aandacht geeft aan de fases ervoor. Ik zet samen met jou een unieke funnel op die je een vaste stroom aan nieuwe klanten oplevert

Geavanceerde
Re-Marketing

98% van je bezoekers vullen geen formulier in, kopen niks en bellen je niet bij hun eerste bezoek. Geavanceerde remarketing is niet alleen een leuk idee, het is absoluut noodzakelijk voor je winstgevendheid. Via Facebook kun je klanten alsnog over de streep halen.

Losse
Promoties

Heb je een actie lopen en wil je die promoten op Facebook? Facebook biedt een groot scala aan mogelijkheden om je actie onder de aandacht te brengen.

Gelijk winst maken via Facebook?

Start nu dan gaan we aan de slag

About the author 

vincent.huisman1@gmail.com


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}